Loading...

"Å løfte noe alene kan være tungt, men når mange løfter sammen blir det lett."

Epafrastjenesten er en bønnelenke der man går sammen to og to for å be for Jesusfellesskapet en time i uka. Vi kan ikke drive JF på menneskelig kraft og menneskelig fornuft. Det må være drevet av Guds kraft og visdom. For at dette skal skje er bønn en nøkkel. Du kan lese om Epafras i Paulus brev til Kolosserne "Han er en Kristi Jesu tjener og kjemper alltid for dere i bønn» (Kol 4:12)

De som er med i Epafrastjenesten får utdelt en bønnemanual, med tema som er viktige å be inn i. Vil du bli med i Epafrastjenesten? Vil du gi en time av din tid i uka til å be strategisk inn i JF? Vil du være med å se en mer åpen himmel over det som vi er kalt til? Meld deg på i dag. Din bønn vil være med å skape forandring. Send en mail til: tri...@jesusfellesskapet.no, og merk det med "Epafrastjenesten", eller ta kontakt med oss på en JesusFest.

På søndag kl 14:30 har vi våre bønnemøter i Awakesalen på Øvre Kråkenes 49. 

En gang i månden samles vi til bønn for Europa og misjonsarbeidet vårt Nations Calling. Bønnemøtene holdes på Jesusfellesskapet sine kontorlokaler på Øvre Kråkenes 49. Følg med på kalenderen for å se når neste bønnemøte er.